Cursus: Illustraties digitaliseren in Photoshop

Leer hoe je jouw handgemaakte illustraties kunt digitaliseren

In de cursus ‘Illustraties digitaliseren in Photoshop’ leer je hoe je jouw handgeschilderde illustraties eenvoudig kunt digitaliseren in Photoshop! Dit is dé cursus voor (hobby) illustratoren die het illustreren serieuzer aan willen pakken en meer geld willen verdienen met hun illustraties.

cursus illustraties digitaliseren

Deze cursus is voor jou als…

• Je graag wil weten hoe je jouw handgemaakte illustraties kunt digitaliseren, afdrukken en verkopen, zodat je een extra inkomstenbron kunt genereren.

• Je misschien al vaker geprobeerd hebt om illustraties te digitaliseren en vrijstaand te maken, maar tevergeefs… Het resultaat is niet wat je hoopte en dat is frustrerend. Hoe doen anderen dit?!

• Je weet dat Photoshop hét programma is om te digitaliseren, maar je weet echt niet waar je moet beginnen.

• Je al meerdere tutorials gevolgd hebt, maar je vindt steeds niet precies de informatie en handige trucs die je nodig hebt om je illustraties op een professionele manier te digitaliseren.

Is dit wat je wil bereiken?

✔️ Je kunt jouw handgemaakte illustraties perfect en snel digitaliseren en vrijstaand maken, met behoud van kwaliteit en de originele kleuren
✔️ Je kunt jouw illustraties verbeteren in Photoshop, zoals helderder maken, kleuren aanpassen en oneffenheden retoucheren
✔️ Je kunt je illustraties in Photoshop tot leven brengen, door meerdere illustraties met elkaar te combineren
✔️ Je weet hoe je kunt illustreren in Photoshop en hoe je prachtige details kunt toevoegen aan je illustratie, waardoor je zelfs de meest simpele illustratie kunt omtoveren tot een succes
✔️ Je kunt illustraties met slechts een paar drukken op de knop van kleur veranderen, zodat je meer illustraties kunt verkopen. Dit levert je niet alleen extra inkomsten op, maar ook extra tijd!
✔️ Je weet hoe je jouw illustraties drukklaar maakt, zodat je altijd het beste resultaat hebt

En wil je ook zulke prachtige resultaten behalen?

Na het volgen van de cursus ‘Illustraties digitaliseren in Photoshop’ kun jij dit ook!

illustraties digitaliseren

Je kunt nu instappen voor €89 excl. BTW ↓

Wat anderen zeggen over de cursus:

Ontvang tijdelijk een GRATIS BONUS
‘Illustraties van kleur veranderen’

illustraties digitaliseren

Dit ga je allemaal leren:

Hoofdstuk 1 & 2

Hoofdstuk 1: Je gaat aan de slag met het digitaliseren van je illustraties. Je krijgt een checklist met punten waar je op moet letten, voordat je je illustratie gaat digitaliseren.

Hoofdstuk 2: Je leert hoe je jouw illustraties perfect vrijstaand kunt maken, op 3 verschillende manieren. In dit hoofdstuk vind je ook een handig overzicht van alle sneltoetsen in Photoshop.

Hoofdstuk 3 & 4

Hoofdstuk 3: Je gaat aan de slag met het verbeteren (o.a. helderder maken, retoucheren en kleuren aanpassen) van jouw illustraties.

Hoofdstuk 4: Je leert hoe je je illustratie kunt opslaan zonder achtergrond en hoe je de illustratie kunt optimaliseren voor digitaal gebruik en drukwerk.

Hoofdstuk 5 & 6

Hoofdstuk 5: In dit hoofdstuk leer je illustreren in Photoshop, zodat je jouw illustraties nog meer tot leven kunt brengen.

Hoofdstuk 6: Tijd om lekker creatief aan de slag te gaan! Je leert hoe je meerdere handgemaakte illustraties kunt combineren en hoe je elementen en effecten kunt toevoegen aan je illustratie, zoals een achtergrond, tekst en confetti.

‘Illustraties digitaliseren in Photoshop’ is voor jou als je…

✔️ (Hobby) illustrator, ondernemer of gewoon lekker creatief bent
✔️ Het illustreren serieuzer aan wil pakken
✔️ Meer geld wil verdienen met jouw illustraties
✔️ Wil weten hoe je jouw illustraties in een paar minuten perfect vrijstaand maakt, zodat je alle kanten op kunt met je illustratie
✔️ Geen tijd meer wil verspillen en klaar bent om jouw illustraties te professionaliseren
✔️ Jouw illustraties digitaal wil gebruiken of voor drukwerk, bijvoorbeeld voor (geboorte)kaartjes, posters, boeken/magazines, prints etc.

Veelgestelde vragen

Voor wie is de cursus?
De cursus is voor (hobby) illustratoren, ondernemers en iedereen die lekker creatief aan de slag wil met het digitaliseren van handgemaakte illustraties. Je wil het illustreren serieuzer aanpakken en/of (meer) geld verdienen met je illustraties.
Is Photoshop inbegrepen in de cursus?
Nee. Om de cursus te kunnen volgen heb je een abonnement nodig bij Adobe Creative Cloud, zodat je Photoshop kunt installeren op je computer en eventueel op een iPad. Je kunt kiezen uit verschillende lidmaatschappen. De goedkoopste optie is het fotografie-lidmaatschap, deze kost slechts €12,09 p/m en je krijgt er ook nog Lightroom, Lightroom Classic en 20GB-opslag gratis bij.
Kan ik de cursus volgen als ik nog geen ervaring heb met Photoshop?
Ja, juist! De cursus is zo opgebouwd dat je direct mee kunt doen met de video tutorials, alles wordt stap voor stap uitgelegd. Bij elke video vind je ook een handige PDF met de uitleg uitgeschreven, deze kun je erbij houden als je zelf aan de slag gaat met het digitaliseren van jouw illustraties. In hoofdstuk 2 vind je ook de belangrijke sneltoetsen uitgeschreven voor zowel Apple als Windows.
Ik ben geen illustrator/ondernemer, is de cursus dan wel wat voor mij?
Tuurlijk! Als jij lekker creatief aan de slag wil gaan met jouw illustraties, pas bent begonnen met illustreren of nog moet beginnen ben je meer dan welkom om de cursus te volgen. Iedereen kan meedoen, ervaring is niet vereist!
.
Kan ik de cursus ook volgen met Photoshop Elements?
Ja, dit is mogelijk! De tools die je nodig hebt om de cursus te kunnen volgen vind je zowel in Photoshop als in Photoshop Elements. Ook de belangrijkste sneltoetsen zijn hetzelfde. Echter raad ik je aan om de cursus in Photoshop te volgen als dit mogelijk is, zeker als je nog geen ervaring hebt met Photoshop of Photoshop Elements. De interface van Photoshop Elements is anders, waardoor het wat lastiger kan zijn om de tools te vinden die ik gebruik in de cursus. Het is makkelijker om de cursus te volgen met Photoshop, omdat je dan precies dezelfde handelingen kunt uitvoeren. Zo krijg je het programma ook sneller onder de knie!
Kan ik de cursus ook volgen met een ander (foto)bewerkingsprogramma?
Nee. Alle tools en functies die ik gebruik in de video tutorials om de illustraties te digitaliseren, zijn alleen beschikbaar in Photoshop en Photoshop Elements. De mogelijkheden in Photoshop zijn eindeloos en echt onmisbaar als illustrator of content creator. Je doet echt jezelf te kort als je niet serieus aan de slag gaat met Photoshop! Photoshop is alleen al de investering waard als je jouw illustraties wil professionaliseren d.m.v. mijn cursus. Je hoeft maar enkele (digitale) illustraties te verkopen en je hebt het geld er al uit!
.
Wat leer ik precies in de cursus?
In de cursus ga je leren hoe je jouw illustraties kunt digitaliseren en optimaliseren voor digitaal gebruik en drukwerk. Je leert hoe je jouw illustraties in enkele minuten vrijstaand maakt op een professionele manier. Je leert hoe je jouw illustraties kunt verbeteren in Photoshop en hoe je ze echt tot leven brengt door meerdere handgemaakte illustraties met elkaar te combineren en elementen toe te voegen. Je leert hoe je jouw illustraties kunt opslaan en wanneer je welke methode gebruikt, zodat je altijd het beste resultaat hebt. Ook ga je leren hoe je kunt illustreren in Photoshop, zodat je jouw illustraties nog meer eigen kunt maken.
.
Ik heb nu geen tijd, kan ik de cursus ook op een later moment volgen?
Ja zeker! De cursus heeft geen einddatum, dus je kunt ‘m volgen wanneer jij eraan toe bent. Je kunt de cursus bijvoorbeeld vandaag al aanschaffen en er pas over een maand mee starten, als je nu geen tijd hebt. De cursus is volledig online en dus geheel op je eigen tempo te volgen. Alle hoofdstukken zijn direct beschikbaar, dus als je eenmaal start hoef je niet te wachten tot er een volgende les beschikbaar komt. Ideaal toch?
.
Hoelang heb ik toegang tot de cursus?
Je hebt levenslang toegang tot de cursus, zodat je bepaalde hoofdstukken altijd opnieuw kunt bekijken. Handig als je je Photoshop-kennis na een tijdje weer wil opfrissen! Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om te blijven oefenen met Photoshop en daarom wil ik dat, wanneer je in deze cursus investeert, je levenslang profijt hebt van de kennis die je opdoet.
.
Hoelang duurt de cursus?
De cursus bestaat uit 6 hoofdstukken en heeft bijna een uur aan beeldmateriaal. Elk hoofdstuk is opgedeeld in kortere lessen, waardoor je er in het begin snel doorheen gaat. De laatste twee hoofdstukken zijn wat uitgebreider en uitdagender, omdat je hier echt creatief aan de slag gaat met jouw illustraties. Vooral het toepassen van de technieken op jouw eigen illustraties zal de meeste tijd in beslag nemen, houd hier rekening mee. Als je nog geen ervaring hebt met Photoshop dan kan het ook wat langer duren voor je de belangrijkste sneltoetsen kent en je bepaalde acties snel kunt uitvoeren. Gelukkig vind je bij elk hoofdstuk een handige PDF met alle stappen overzichtelijk uitgetypt!
.
Staat jouw vraag er niet tussen?
Neem dan even contact met me op via de contactpagina of mail naar info@studioannajirina.nl, dan help ik je verder!
.

Theme by 17th Avenue