Webshop strategie sessie

webshop strategie sessie
Ontdek wat jij nu meteen kunt doen om meer te verkopen in een webshop strategie sessie

In een webshop strategie sessie gaan we samen aan de slag met het verbeteren en professionaliseren van jouw strategie, zodat je doorlopend meer klanten aantrekt en de bestellingen binnenstromen!

Is dit waar je nu staat?

• Je doet alles volgens ‘het boekje’ en volgt allerlei tips op, maar je verkoopt nog niet zoveel als je zou willen

• Je promoot je producten actief, maar het levert niet het gewenste resultaat op. Je weet niet waar het aan ligt

• Je zet in op verschillende marketingkanalen en deelt zoveel mogelijk content, wat je veel meer tijd kost dan je lief is

• Je zou nog véél meer uit je webshop willen halen, maar van je webshop kunnen leven voelt nu nog onbereikbaar

webshop strategie sessie
webshop strategie sessie

Is dit waar je naartoe wil?

• Je zou willen dat verkopen moeiteloos gaat en dat klanten naar jóu toe komen, in plaats van naar een concurrent

• Precies weten hoe je jouw marketingkanalen juist inzet en welke content je moet delen, zodat klanten wél kopen

• Weten welke stappen je moet zetten om je webshop verder te laten groeien, zodat je er een fulltime inkomen uit kunt halen

• Nog meer plezier in het runnen van je webshop, omdat de tijd die je erin steekt ook daadwerkelijk resultaat geeft

Dit zeggen anderen

In het kader van ‘niet denken, maar doen’ begon ik mijn bedrijf Studio Sjoske. Ik deed alles op gevoel, totdat ik een strategie sessie boekte bij Anna! We hebben o.a. mijn boodschap duidelijk neergezet en mijn aanbod aangescherpt, waardoor het voor klanten duidelijk is waarom ze voor mij moeten kiezen. Anna is creatief en doet goede en originele suggesties waarmee ik mijn teksten kort, bondig en persoonlijk heb kunnen maken!

Sjoske, Studiosjoske.nl

Ik vond de strategie sessie met Anna heel waardevol! Ze luistert aandachtig naar mijn verhaal, denkt mee en geeft veel waardevolle tips en tricks waarmee ik meteen aan de slag kan en mijn strategie kan verbeteren. Ze verplaatst zich in de klant en hun missie, wat de samenwerking zeker tot een succes maakt! Ook heel fijn vond ik het actieplan met de vervolgstappen: het geeft houvast en je kunt direct aan de slag!

Manon, Nutritionvision.nl

Ik wil een webshop starten met producten voor kinderen, maar miste het laatste zetje om echt te starten… Wat ik nodig had was iemand die met me mee kon denken over mijn concept en de te nemen stappen. Samen met Anna ging ik op zoek naar mijn onderscheidend vermogen en ideale klant en werkte ik mijn missie verder uit. Ook als je je webshop nog gaat starten is de sessie echt een aanrader!

Ilke Verheyen

Na de strategie sessie…

• Heb jij een duidelijke strategie voor je marketing en weet je wat werkt, waardoor je geen tijd meer verspilt

• Weet jij hoe je van jouw product een need to have maakt, zodat de bestellingen binnenstromen

• Weet jij precies welke stappen jij moet zetten, en in welke volgorde, om te groeien met je webshop

• Ben je een heleboel persoonlijke marketing tips en tricks rijker, die je direct kunt toepassen om je strategie te verbeteren

strategie

Hoe werkt een webshop strategie sessie?

In een eenmalige (online of fysieke) sessie van 2 uur duiken we in je webshop en marketingkanalen.
Samen gaan we aan de slag met het verbeteren en professionaliseren van je strategie, zodat je meer verkoopt.

De sessie bestaat uit 5 onderdelen

1. Branding

Allereerst duiken we in je missie, kernwaarden en doelgroep, dit is namelijk onmisbaar om een werkende strategie te kunnen creëren. Je branding onderscheidt jouw webshop van concurrenten en zorgt voor een connectie met je doelgroep. Het is de basis van je bedrijf, alles wat je doet is hierop gebaseerd: van de producten die je verkoopt tot aan de manier waarop je communiceert en de content die je deelt.

2. Marketing

We nemen je huidige marketingkanalen en strategie onder de loep. Wat doe je allemaal om aan klanten te komen? Waar ben je actief en via welk kanaal zie je nu het meeste en minste resultaat? Wat voor content deel je? Hoe communiceer je? We onderzoeken jouw manier van verkopen om te zien waar nog kansen liggen. Na dit onderdeel weet jij precies wat je moet doen om meer resultaat te zien.

3. Webshop scan

In dit onderdeel kijken we kritisch naar je gehele webshop om te zien waar nog verbeterpunten zitten. We kijken onder andere naar de uitstraling, vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van je webshop. Na dit onderdeel weet jij hoe je kunt voorkomen dat klanten afhaken en hoe je ervoor zorgt dat klanten sneller op die bestelknop drukken.

4. Tips & tricks

Naar aanleiding van de webshop scan trek ik mijn geheime marketing trukendoos open. Je kunt rekenen op een heleboel persoonlijke, extra tips en tricks die jou gaan helpen om van jouw webshop een klantenmagneet te maken.

5. Actieplan

Na afloop van onze sessie ontvang je een uitgebreid actieplan met focuspunten (e-book), waar je zelfstandig mee aan de slag kunt.

Eerst even kennismaken?

Twijfel je nog of de webshop strategie sessie is wat jij op dit moment nodig hebt? Plan dan een gratis en vrijblijvende kennismaking in!

Ik weet als geen ander hoe lastig het kan zijn…

In 2018 startte ik mijn webshop met kleding met mijn zelf ontworpen prints. Het starten van de webshop was al een avontuur op zich, maar daarna begon het pas écht. Het verkopen ging niet zo makkelijk als ik hoopte…

Ik deed alles zelf en had geen ervaring, geen plan en geen strategie. Ik probeerde van alles, zette alle mogelijke marketingkanalen in en ik werkte me een slag in de rondte. Voor een startende webshop ging het niet slecht, maar ik wilde meer, veel meer.

Ik investeerde veel tijd en geld in het volgen van cursussen op het gebied van marketing, waaronder verkopen via Instagram. Toen ik eenmaal snapte hoe het werkte en resultaat begon te zien was ik razend enthousiast!

Ik verkocht mijn webshop leeg en sloeg een andere richting in, om zo mijn opgedane kennis te kunnen delen. Nu help ik jou als webshop eigenaar met het aantrekken van meer klanten. Het is mijn missie om jouw webshop te laten groeien, zodat het runnen van je webshop een feestje wordt en je er een fulltime inkomen uit kunt halen.

Je kunt nog zulke leuke producten verkopen, maar er is meer nodig wil je jouw producten als warme broodjes over de digitale toonbank zien vliegen. Met de juiste strategie is dit ook mogelijk voor jou. Ik help je er graag bij!

webshop strategie sessie

De webshop strategie sessie is echt wat voor jou als

• Je webshop best aardig loopt, maar je het gevoel hebt dat je er nog veel meer uit zou kunnen halen

• Je op zoek bent naar een duidelijk stappenplan en praktische handvaten om je strategie te verbeteren

• Je klaar bent met allerlei dingen proberen, wat je veel tijd kost. Je wil nu echt resultaat boeken

• Je keihard wil groeien met je webshop, zodat je ervan kunt leven

webshop

Professionaliseer je webshop

Heb je een vraag? Neem contact op

Heb je een vraag over de webshop strategie sessie of over het boeken? Vul het contactformulier in, dan ontvang je zo snel mogelijk een reactie!

contact

Veelgestelde vragen

Wat is de investering?
De kosten voor een Strategie Sessie van 2 uur zijn €244 excl. BTW. Dit bedrag is inclusief het e-book met actiepunten die je na de sessie ontvangt.
Voor wie is de webshop strategie sessie?
De strategie sessie is voor webshop eigenaren die al een tijdje bezig zijn. Het loopt aardig met de bestellingen, maar je hebt het gevoel dat je veel meer uit je webshop kunt halen. Je bent klaar met van alles proberen en wil nu echt resultaat boeken, zodat je een fulltime inkomen uit je webshop kunt halen. De sessie is ook geschikt voor startende webshop eigenaren die bezig zijn met het opzetten van hun eigen webshop en gelijk goed aan de slag willen met een stappenplan en strategie om klanten naar hun webshop te trekken.
Hoe boek ik een webshop strategie sessie?
Je kunt een sessie inplannen door op de roze button hierboven te klikken. De button leidt je naar mijn online kalender, waar je zelf een datum en tijdstip kunt kiezen voor je sessie. De sessie vindt online plaats via Google Meet. Tijdens het boekingsproces krijg je een aantal korte vragen, zodat ik inzicht krijg in waar jij op dit moment staat en me goed kan voorbereiden op de sessie. Om het maximale uit de sessie te kunnen halen raad ik je aan om zelf ook wat eventuele vragen voor te bereiden. Nadat je jouw sessie geboekt hebt ontvang je van mij per mail een link voor onze online sessie en de factuur. Deze dient te worden voldaan voor aanvang van de sessie.
Is een fysieke sessie ook mogelijk?
Liever een fysieke sessie inplannen? Neem even contact met me op (info@studioannajirina.nl), dan kijken we samen naar een geschikte plek en datum.
Kan ik iets voorbereiden voor de sessie?
Tijdens het boekingsproces krijg je een aantal korte vragen, zodat ik inzicht krijg in waar jij op dit moment staat en me goed kan voorbereiden op de sessie. Om het maximale uit de sessie te kunnen halen raad ik je aan om zelf ook wat eventuele vragen voor te bereiden.
Hoe weet ik of je me kan helpen?
Twijfel je nog of de sessie is wat jij op dit moment nodig hebt of weet je niet zeker of ik jou kan helpen? Plan dan een gratis en vrijblijvende kennismaking in, dan denk ik even met je mee wat jij op dit moment nodig hebt! Of stuur even een mailtje als je vragen hebt over de sessie (info@studioannajirina.nl)

Volg mij via Instagram

studioannajirina

Theme by 17th Avenue