Webshop strategie sessie

webshop strategie sessie

Van *krekelgeluid* in je webshop naar doorlopend klanten aantrekken en moeiteloos verkopen

In een webshop strategie sessie ontdek je wat je precies moet doen en delen, zodat de bestellingen binnenstromen! Samen duiken we 2 uur lang in je webshop en marketingkanalen en gaan we aan de slag met het verbeteren van je strategie.

Komt dit je bekend voor?

Je ziet bij concurrenten het ene na het andere pakketje de deur uitvliegen, terwijl jij nog lang niet zoveel verkoopt als je zou willen, maar wel kneiterhard je best doet. Je probeert van alles om je producten te verkopen en bent actief op allerlei kanalen. Inmiddels heb je een dagtaak aan het maken van content. Maar het levert je naast weinig verkopen, ook amper interactie en nieuwe volgers op. Pffff.

Je vraagt je af waar je het allemaal nog voor doet…

Je begint te twijfelen aan je producten en de uitstraling van je webshop. Ligt het aan je aanbod of is je webshop gewoon niet professioneel en gebruiksvriendelijk genoeg? En ben je eigenlijk wel goed vindbaar?

Waarom kópen mensen nou niet?!

De droom om ooit van je webshop te kunnen leven lijkt verder weg dan ooit…

Stel je eens voor…

Hoeveel leuker het runnen van je webshop is als de tijd die je erin stopt ook daadwerkelijk resultaat geeft.

Je weet precies wat je moet doen om de bestellingen te laten binnenstromen. 

Je barst van de inspiratie voor content en je hebt leuke interactie met klanten, waar je helemaal energiek van wordt. En het allerfijnste: je voelt niet meer de druk om constant zichtbaar te zijn, omdat je met een slimme strategie doorlopend nieuwe klanten aantrekt.

Het verkopen gaat moeiteloos, waardoor je binnenkort je (parttime) baan kunt opzeggen omdat je webshop genoeg geld in het laatje brengt. Dit is precies hoe je het voor ogen had toen je je webshop startte!

wordpress webshop laten maken

Is dit waar jij naartoe wil? Dan is een webshop strategie precies wat je nodig hebt.
Dit gaan we doen

Samen duiken we 2 uur lang in je webshop en marketingkanalen en gaan we aan de slag met het verbeteren van je strategie, zodat je meer klanten aantrekt en verkopen moeiteloos gaat.

Na de sessie weet jij precies aan welke knoppen je moet draaien, en in welke volgorde, om de bestellingen te laten binnenstromen!

Dit krijg je allemaal:

2 Uur lang 1:1 coaching waarin we aan de slag gaan met een ijzersterke strategie, waarmee je doorlopend klanten aantrekt

• De webshop scan t.w.v. €74 (een uitgebreid e-book met persoonlijke tips en tricks voor het professioneler, gebruiksvriendelijker en beter vindbaar maken van jouw webshop)

Actieplan met de vervolgstappen, waar je zelfstandig mee aan de slag kunt

1 Maand feedback van mij tijdens het toepassen van het actieplan + onbeperkt vragen stellen

SEO optimalisatie webshop

De sessie bestaat uit 5 onderdelen

01. Branding

We gaan aan de slag met jouw onderscheidend vermogen, zodat jij boven concurrenten uitstijgt en klanten niet meer om jou heen kunnen.

02. Marketing

Je ontdekt wat je precies moet doen en delen zodat je doelgroep zich aangesproken voelt en zonder twijfelen op die bestelknop drukt.

03. Webshop scan

Je ontdekt waarom klanten afhaken of je überhaupt niet weten te vinden. Na de sessie ontvang je een e-book met tips om je webshop te verbeteren.

04. Tips & tricks

Ik trek mijn geheime marketing trukendoos open en voorzie je van persoonlijke tips en tricks die ervoor zorgen dat de bestellingen binnenstromen.

05. Actieplan

Na de sessie ontvang je een concreet actieplan met de vervolgstappen, waar je zelfstandig mee verder kunt (met 1 maand lang feedback).

Dit zeggen anderen

In het kader van ‘niet denken, maar doen’ begon ik mijn bedrijf Studio Sjoske. Ik deed alles op gevoel, totdat ik een strategie sessie boekte bij Anna! We hebben o.a. mijn boodschap duidelijk neergezet en mijn aanbod aangescherpt, waardoor het voor klanten duidelijk is waarom ze voor mij moeten kiezen. Anna is creatief en doet goede en originele suggesties waarmee ik mijn teksten kort, bondig en persoonlijk heb kunnen maken! – Sjoske, Studiosjoske.nl

Ik vond de strategie sessie met Anna heel waardevol! Ze luistert aandachtig naar mijn verhaal, denkt mee en geeft veel waardevolle tips en tricks waarmee ik meteen aan de slag kan en mijn strategie kan verbeteren. Ze verplaatst zich in de klant en hun missie, wat de samenwerking zeker tot een succes maakt! Ook heel fijn vond ik het actieplan met de vervolgstappen: het geeft houvast en je kunt direct aan de slag! – Manon, Nutritionvision.nl

Na de strategie sessie…

• Weet je precies wat je moet doen en delen zodat mensen wél kopen

• Weet jij hoe je doorlopend klanten kunt aantrekken, zodat je meer rust en vrijheid hebt

• Heb jij meer plezier in het runnen van je webshop, omdat de tijd die je erin steekt ook daadwerkelijk resultaat geeft

• Weet jij precies welke stappen je moet zetten, en in welke volgorde, om een fulltime inkomen uit je webshop te kunnen halen

webshop strategie sessie

Ik weet als geen ander hoe frustrerend dit is…

Een webshop, starten is één ding, maar verkopen is een ander verhaal. Net als veel startende webshop eigenaren had ik dit enorm onderschat. In 2018 startte ik vanuit een passie voor ontwerpen mijn webshop met kleding met zelf ontworpen prints.

Ik deed alles zelf, had geen ervaring met verkopen en geen strategie. Ik probeerde van alles, zette alle mogelijke marketingkanalen in en ik werkte me een slag in de rondte, maar het leverde me niet zoveel bestellingen op als ik hoopte.

Ik investeerde veel tijd en geld in cursussen over branding en sales om erachter te komen wat ik moest doen en delen, zodat klanten wél op die bestelknop drukken.

Inmiddels verdien ik een passief inkomen aan mijn producten en help ik jou als webshop eigenaar met het creëren van een ijzersterke strategie, waarmee je meer verkoopt. Zodat jij niet nóg meer geld en tijd hoeft te verspillen, op zoek naar het gouden ei.

Met mijnjarenlange webshop ervaring weet ik namelijk precies hoe het komt dat klanten niet kopen (of je überhaupt niet weten te vinden) en wat je moet doen, en in welke volgorde, om dit te veranderen, zodat de bestellingen binnenstromen.

Daar help ik je graag mee, zodat jij ook een fulltime inkomen uit je webshop kunt halen!

webshop strategie sessie

Een webshop strategie sessie is wat voor jou als je

• Klaar bent aanmodderen en van alles proberen om meer te verkopen. Je wil nu echt resultaat boeken

• Op zoek bent naar een manier om doorlopend klanten aan te trekken, zodat je meer rust en vrijheid ervaart

• Meer plezier wil hebben in je webshop, omdat verkopen moeiteloos gaat

• Keihard wil groeien met je webshop, zodat je ervan kunt leven

roze notitieboek met laptop

Eerst even kennismaken?

Twijfel je nog of de webshop strategie sessie iets voor je is? Plan dan een gratis en vrijblijvende kennismaking in!

Heb je een vraag? Neem contact op

Heb je een vraag over de webshop strategie sessie of over het boeken? Vul het contactformulier in, dan ontvang je zo snel mogelijk een reactie!

webshop strategie sessie

Heb je nog geen webshop, maar ben je dit wel van plan?

Dan is de strategie sessie voor starters, waarbij we aan de slag gaan met een stappenplan voor de lancering van jouw webshop, geschikt voor jou!

Veelgestelde vragen

Wat is de investering?
De kosten voor een Strategie Sessie van 2 uur zijn €317 excl. BTW. Dit bedrag is inclusief de webshop scan t.w.v. €74, het e-book met het actieplan dat je na de sessie ontvangt en 1 maand feedback bij het toepassen van de actiepunten.
Voor wie is de webshop strategie sessie?
De strategie sessie is voor webshop eigenaren die al een tijdje bezig zijn, maar die nog niet zoveel verkopen als ze zouden willen. Je bent klaar met aanrommelen en van alles proberen om meer klanten te krijgen, wat je veel tijd, energie en geld kost, en je wil nu echt resultaat boeken, zodat je een fulltime inkomen uit je webshop kunt halen.
Hoe boek ik een webshop strategie sessie?
Je kunt een sessie inplannen door op de roze button hierboven te klikken. De button leidt je naar mijn online kalender, waar je zelf een datum en tijdstip kunt kiezen voor je sessie. De sessie vindt online plaats via Google Meet. Nadat je jouw sessie geboekt hebt ontvang je van mij een link voor onze online meeting. Zodra je jouw sessie hebt ingepland, ontvang je van mij een factuur. Deze dient te worden voldaan voor onze sessie.
Is een fysieke sessie ook mogelijk?
Liever een fysieke sessie inplannen? Neem even contact met me op (info@studioannajirina.nl), dan kijken we samen naar een geschikte plek en datum.
Kan ik iets voorbereiden voor de sessie?
Als je een sessie geboekt hebt krijg je een aantal vragen die je kunt invullen. Zo kan ik me goed voorbereiden op het gesprek en kunnen we direct aan de slag. Om het maximale uit de sessie te halen kun je natuurlijk ook zelf vragen voor mij voorbereiden van dingen die je wil weten.
Hoe weet ik of je me kan helpen?
Twijfel je nog of de sessie is wat jij op dit moment nodig hebt of weet je niet zeker of ik jou kan helpen? Plan dan een gratis en vrijblijvende kennismaking in, dan denk ik even met je mee wat jij op dit moment nodig hebt! Of stuur even een mailtje als je vragen hebt over de sessie (info@studioannajirina.nl)

Volg mij via Instagram

studioannajirina

Theme by 17th Avenue