Webshop strategie sessie

webshop strategie

Is dit herkenbaar voor je?

• Je weet niet zo goed waar je je op moet focussen om meer klanten naar je webshop te trekken

• Je bent overweldigd door alle online tips over wat je ‘moet’ doen en vraagt je af wat nou echt werkt voor jóu

• Je werkt je een slag in de rondte om meer te verkopen, wat je veel tijd, energie en frustratie kost, maar weinig omzet oplevert

• Kunnen leven van je webshop inkomsten is nu nog een ver-van-je-bed-show en je weet niet hoe je dit kunt realiseren

In een webshop strategie sessie ontdek je waar voor jou nog kansen liggen om meer klanten aan te trekken!

Hoe fijn zou het zijn als…

• Je je op precies de juiste dingen focust om meer klanten aan te trekken, waardoor je meer rust ervaart, meer tijd overhoudt én meer verkoopt

• Je niet langer overweldigd bent door alle online tips en adviezen, omdat je weet wat werkt voor jóu

• Je weer meer plezier hebt in het runnen van je webshop, omdat je acties daadwerkelijk resultaat hebben

• Een fulltime inkomen uit je webshop halen ook voor jou binnen handbereik is

Hoe werkt een webshop strategie sessie?

De webshop strategie sessie is een 1,5 uur durende online sessie, waarin we in je webshop en je marketingkanalen duiken, om te bepalen waar voor jou kansen liggen om meer klanten naar je webshop te trekken. Na de sessie ontvang je een concreet actieplan met focuspunten.

Jouw knelpunten kunnen bijv. zijn:

• Potentiële klanten voelen geen connectie met jou en je merk, waardoor ze bij een concurrent shoppen

• Je branding is niet duidelijk of niet onderscheidend, waardoor je niet herkenbaar bent voor je doelgroep

• Je hebt geen duidelijke doelgroep of weet niet wat de behoefte van je doelgroep is

• Je aanbod is niet uniek of niet specifiek genoeg (niche markt)

• Je webshop is niet goed vindbaar of niet gebruiksvriendelijk

• De uitstraling van je webshop is niet professioneel genoeg

• Je content verkoopt niet

Zo zijn er nog legio redenen en oorzaken waarom je nu nog niet de gewenste resultaten behaalt met je webshop. In een webshop strategie sessie brengen we in kaart waar het bij jou spaak loopt en gaan we aan de slag met een concreet stappenplan!

webshop strategie

Na de webshop strategie sessie…

• Weet jij precies waar voor jou nog kansen liggen om meer klanten aan te trekken

• Ben je niet langer overweldigd door alle manieren om meer te verkopen met je webshop

• Is het leven van je webshop inkomsten ook voor jou binnen handbereik, omdat je weet welke stappen daarvoor nodig zijn

• Heb je meer rust en plezier in het runnen van je webshop, omdat je acties het gewenste resultaat opleveren

• Ontvang je een praktisch actieplan met focuspunten, waar je zelfstandig of met hulp van mij (of een andere specialist) mee aan de slag kunt

Zij gingen je voor

Swipe →

Ik weet als geen ander hoe frustrerend het is…

…Om heel veel tijd en geld te investeren in je webshop en er maar weinig uit te halen. In 2018 startte ik namelijk mijn eigen webshop met kleding met mijn zelf ontworpen prints, met weinig ervaring en zonder plan. Ik deed alles zelf, van het maken van mijn WordPress webshop, tot aan het maken van productfoto’s, social media content, nieuwsbrieven, SEO-optimalisatie en het creëren van visuals in Photoshop. Ik heb dit proces dus al eens helemaal doorlopen en ook heb ik in loondienst en als freelancer voor diverse webshops gewerkt, waar ik verantwoordelijk was voor de vormgeving, marketing & social media.

Ook heb ik diverse cursussen en trainingen gevolgd op het gebied van marketing en sales, zodat ik nu alle kennis in huis heb om jou te helpen om meer klanten naar je webshop te trekken. Het bouwen van je webshop kun je uitbesteden, maar je marketing en sales zul je uiteindelijk toch echt zélf moeten doen. Dit is waar het bij veel webshop eigenaren spaak loopt. Je kunt nog zo’n geweldig product of aanbod hebben, maar er is meer nodig wil je jouw producten als warme broodjes over de digitale toonbank zien vliegen. Met de juiste strategie is dit ook mogelijk voor jou!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een strategie sessie?
De kosten voor een Strategie Sessie van 1,5 uur zijn €244 excl. BTW. Dit bedrag is inclusief de e-guide met actiepunten die je na de sessie ontvangt.
Voor wie is de strategie sessie?
De strategie sessie is voor webshop eigenaren die al een tijdje bezig zijn, maar nog niet de gewenste resultaten behalen met hun webshop. Ze proberen van alles om meer klanten aan te trekken, met maar weinig resultaat. De sessie is ook geschikt voor startende webshop eigenaren die bezig zijn met het opzetten van hun eigen webshop en gelijk goed aan de slag willen met een strategie om klanten naar hun webshop te trekken.
Hoe kan ik een strategie sessie boeken?
Je kunt een sessie inplannen door op de roze button hierboven te klikken. De button leidt je naar mijn online kalender, waar je zelf een datum en tijdstip kunt kiezen voor je sessie. De sessie vindt online plaats via Zoom of Google Meet (afhankelijk van jouw voorkeur). Nadat je jouw sessie geboekt hebt ontvang je van mij een link voor onze online meeting. Zodra je jouw sessie hebt ingepland, ontvang je van mij een factuur. Deze dient te worden voldaan voor onze sessie.
Is een fysieke strategie sessie ook mogelijk?
Woon je in Groningen of ben je bereid om naar Groningen te komen, dan kunnen we ook een fysieke sessie inplannen! Vermeld bij het inplannen van je sessie dan even dat het om een fysieke sessie gaat. Ik neem contact met je op om een geschikte plek af te spreken!
Kan ik nog wat voorbereiden voor de sessie?
Als je een sessie geboekt hebt krijg je een aantal vragen die je kunt invullen. Zo kan ik me goed voorbereiden op het gesprek en kunnen we direct aan de slag. Verder hoef je niks voor te bereiden!
Hoe weet ik of je me kan helpen?
Heb je een specifieke vraag/loop je ergens op vast en twijfel je of ik jou gericht kan helpen? Je mag altijd even een mailtje sturen naar info@studioannajirina.nl of een DM via Instagram @studioannajirina met je vragen en onzekerheden. Dan vertel ik je of ik je kan helpen of stuur ik je door naar iemand anders.

Volg jij mij al via Instagram?

@studioannajirina

Theme by 17th Avenue