Gratis masterclass: De 8 Must Do’s voor meer webshop klanten

gratis masterclass meer webshop klanten
In deze masterclass ontdek jij de 8 must do’s die ervoor zorgen dat je meer bestellingen krijgt!
Vul je gegevens in en ontvang de gratis masterclass direct in je mailbox

Check ook je spambox!

Een webshop starten is één ding, maar verkopen is een heel ander verhaal…

Dat ervaarde ik ook toen ik in 2018 mijn webshop met kleding met zelf ontworpen prints startte. Ik had geen duidelijke missie en doelgroep, wist maar weinig van sales en had geen flauw idee hoe ik mijn webshop in de markt moest zetten. Dat moest ik allemaal zelf uitvogelen.

Ik investeerde in cursussen over branding, marketing (waaronder verkopen via Instagram), bouwde zelf(!) een nieuwe, professionelere webshop in WordPress en ging aan de slag met SEO optimalisatie. Inmiddels verdien ik een passief inkomen aan mijn producten en zet ik mijn kennis in om andere (startende) webshop eigenaren te helpen. Het mijn missie om jouw webshop te laten groeien!

In deze gratis masterclass leer je:

• Hoe je jouw webshop onderscheidt van concurrenten

• Hoe je meer verkoopt met storytelling

• Welke marketingkanalen je doorlopend klanten opleveren

• Hoe je de 4 soorten content inzet om meer te verkopen via Instagram

• Hoe je jouw webshop vindbaar en gebruiksvriendelijk maakt

• Hoe je ervoor zorgt dat klanten niet afhaken

wordpress webshop laten maken


Dit zeggen anderen:

Bekijk de masterclass nu gratis!

masterclass meer webshop klanten

En ontdek wat jij nu meteen kunt doen om meer te verkopen met je webshop.

Volg jij mij al via Instagram? ↓

studioannajirina

Theme by 17th Avenue