Photoshop cursus ‘Boost je webshop content’

photoshop cursus webshop

Is dit waar je nu staat:

• Je wil de uitstraling van je webshop en social media kanalen professionaliseren, zodat je meer klanten aantrekt

• Je wil jouw productfoto’s professioneel leren bewerken en vrijstaand maken, maar je weet niet hoe

• Je foto’s, banners en social media posts hebben nu niet de professionele uitstraling die je voor ogen hebt

• In Canva loop je tegen beperkingen aan op het gebied van fotobewerking en content creatie

• Je weet dat alles mogelijk is in Photoshop, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen

En is dit waar je naartoe wil?

• Je webshop en social media zien er super professioneel uit, waardoor je meer klanten aantrekt
• Je kunt productfoto’s prachtig bewerken, zodat ze representatief zijn voor je producten
• Je kunt banners, mockups, GIF’s en andere content maken voor je website, social media, blog en nieuwsbrieven
• Je stijgt uit boven concurrenten die nog steeds de beperkte opties en standaard templates in Canva gebruiken, waarmee hun content verre van origineel en professioneel is
• Meer vrijheid en plezier in (product)fotobewerking en het creëren van content, omdat je nu precies weet hoe je dit aanpakt en geen last hebt van vervelende beperkingen
• Je snapt hoe je Photoshop in kunt zetten om jouw webshop en socials on fire te zetten 🔥

Ook voor jou is dit mogelijk met…
De Photoshop cursus ‘Boost je webshop content’

Photoshop cursus webshop

In de cursus leer je vanaf de basis hoe je in Photoshop (product)foto’s professioneel kunt bewerken en hoe je unieke content kunt creëren voor je webshop en social media kanalen.

Na het volgen van de Photoshop cursus kun jij:

✔️ Met lagen en sneltoetsen werken
✔️ Productfoto’s perfect vrijstaand maken op 5(!) verschillende manieren
✔️ (Product)foto’s (of een gedeelte hiervan) helderder maken, retoucheren en van kleur veranderen
✔️ De achtergrond van productfoto’s van kleur veranderen
✔️ Inspirerende banners, collages, mockups, GIF’s en video’s maken voor je webshop en social media
✔️ Tekenen met penselen en knipmaskers en teksteffecten maken, om jouw content te onderscheiden
✔️ Handelingen automatiseren, zodat je efficiënter kunt werken

Dit zeggen anderen over de cursus…
Klik op de pijltjes om naar de volgende slide te gaan

Na het volgen van de cursus kun jij…

boost je webshop content met Photoshop

‘Boost je webshop content met Photoshop’ is voor jou als je…

• Jouw webshop en social media wil professionaliseren, zodat je meer klanten aantrekt
• Alles wil leren over fotobewerking en het creëren van content in Photoshop
Klaar bent met het aanrommelen in gratis bewerkingsprogramma’s, waarin de opties beperkt zijn en je niet de gewenste resultaten behaalt
Overweldigd bent door alle mogelijkheden in Photoshop en op zoek bent naar een complete cursus die jou alles leert wat je nodig hebt om je webshop en socials te professionaliseren
100% vrijheid en meer plezier wil hebben in het creëren van content

Stap nu in en ontvang 2 GRATIS bonussen!

Photoshop cursus webshop

GRATIS bonus #1: Branding guide met tips voor je huisstijl 
GRATIS bonus #2: 25 Content ideeën voor je webshop


Hi! Ik ben Anna, webshop branding expert

Ik help je opvallen met een professionele branding, waarmee je meer klanten aantrekt. Ik geef je alle handvaten die je nodig hebt om zélf aan de slag te gaan met je branding.

In 2014 ontdekte ik de wondere wereld van Photoshop. Toen ik in 2018 mijn webshop startte met kleding met mijn zelf ontworpen prints, gebruikte ik Photoshop al snel dagelijks voor het bewerken van (product)foto’s en het creëren van content.

Alles is mogelijk in Photoshop

In Photoshop kon ik letterlijk alles creëren wat ik nodig had voor mijn webshop: Professionele (product)foto’s, banners, GIF’s, collages en mockups om mijn producten uit te lichten, pins voor Pinterest, content voor social media en advertenties.

Dit vond ik zo geweldig dat ik hier andere webshop eigenaren mee wilde helpen. Nu deel ik al mijn Photoshop geheimen met jou in de cursus ‘Boost je webshop content met Photoshop.’

Zodat jij dat allemaal niet meer hoeft uit te zoeken en direct goed aan de slag kunt met het professionaliseren van je (product)foto’s en content, waardoor je meer klanten aantrekt!

Dit ga je precies leren in de Photoshop cursus:

De cursus ‘Boost je webshop content met Photoshop’ bestaat uit 12 hoofdstukken. Je hebt levenslang toegang tot de cursus, zodat je de cursus op je eigen tempo kunt volgen en bepaalde hoofdstukken nog eens terug kunt kijken. Door middel van praktische video tutorials, aanvullend beeldmateriaal en PDF-documenten leer ik je alles wat je nodig hebt om (product)foto’s professioneel te bewerken en onderscheidende content te creëren.

Bij de hoofdstukken kun je het beeldmateriaal downloaden dat ik gebruik, zodat je direct actief mee kunt doen met de tutorials.

Photoshop cursus webshop

Hoofdstuk 1 – 3

In de eerste drie hoofdstukken maak je kennis met Photoshop en leer je de basis.

Hoofdstuk 1: Je leert hoe je werkt met lagen en sneltoetsen en hoe je bestanden opslaat in het juiste bestandsformaat.

Hoofdstuk 2: Je leert hoe je producten perfect vrijstaand maakt met 5 verschillende uitsnijdtools en wanneer je welke gebruikt.

Hoofdstuk 3: Je leert alles over fotobewerking, zoals foto’s helderder maken, retoucheren, bijsnijden en kleuren aanpassen.

studio Anna Jirina

Hoofdstuk 4 – 6

In hoofdstuk 4 t/m 6 leer je hoe je jouw eigen stijl kunt creëren met het gebruik van penselen, knipmaskers en teksteffecten.

Hoofdstuk 4: Je leert hoe je penselen kunt inzetten om unieke achtergronden (bijv. voor banners & templates) te maken, passend bij je huisstijl.

Hoofdstuk 5: Je leert hoe je knipmaskers kunt maken (een afbeelding in een vorm plaatsen en tekst een gouden effect of print geven)

Hoofdstuk 6: Je leert hoe je teksteffecten kunt maken, zoals golvende tekst en tekst omlijnen.

banners maken voor je webshop

Hoofdstuk 7 – 9

In hoofdstuk 7 t/m 9 leer je hoe je banners, collages en mockups kunt maken voor je webshop, blog en social media kanalen.

Hoofdstuk 7: Je leert hoe je banners maakt, passend bij de huisstijl van je webshop.

Hoofdstuk 8: Je leert hoe je inspirerende collages maakt met jouw producten.

Hoofdstuk 9: Je leert hoe je mockups (jouw product in een foto of in een beeldscherm of telefoon) maakt op verschillende manieren en hoe je een mockup met perspectief maakt.

Photoshop cursus webshop

Hoofdstuk 10 – 12

In hoofdstuk 10 t/m 12 leer je hoe je GIF’s kunt maken en opslaan, hoe je bestaande video’s kunt invoegen in je document en hoe je handelingen kunt automatiseren.

Hoofdstuk 10: Je leert hoe je GIF’s kunt maken en opslaan voor marketingdoeleinden (bijv. als bewegende banner of social media post).

Hoofdstuk 11: Je leert hoe je bestaande video’s kunt invoegen in je document, bijv. in een template.

Hoofdstuk 12: Je leert hoe je handelingen kunt automatiseren om efficiënter te werken.

 

Veelgestelde vragen

Voor wie is de cursus?
De cursus ‘Boost je webshop content met Photoshop’ is geschikt voor jou als je een webshop hebt of een webshop wil starten en je wil weten hoe je jouw productfoto’s en content kunt professionaliseren. Je bent klaar met het aanrommelen in (gratis) bewerkingsprogramma’s, waarin je tegen beperkingen aanloopt. Je bent op zoek naar een manier om de visuele uitstraling van jouw webshop en social media-kanalen te onderscheiden van de massa. Je bent er klaar voor om aan de slag te gaan met the real deal op het gebied van fotobewerking, Photoshop, waarin je 100% vrijheid hebt en unieke content kunt creëren.
Voor welke soort webshops is de cursus geschikt?
De cursus is geschikt voor elke soort webshop. De kennis die je opdoet in de cursus kun je namelijk toepassen op het creëren van content voor elke soort webshop. In de cursus gebruik ik voornamelijk fashion- interieur- en lifestyle-voorbeelden, maar de techniek is hetzelfde, ook als je een ander soort webshop hebt. Wil jij unieke en professionele content creëren voor jouw webshop en social media kanalen, dan is deze cursus voor jou!
Is Photoshop inbegrepen in de cursus?
Nee. Om de cursus te kunnen volgen heb je een abonnement nodig bij Adobe Creative Cloud, zodat je Photoshop kunt installeren op je computer en eventueel op een iPad. Je kunt kiezen uit verschillende lidmaatschappen. De goedkoopste optie is het fotografie-lidmaatschap, deze kost slechts €12,09 p/m en je krijgt er ook nog Lightroom, Lightroom Classic en 20GB-opslag gratis bij.
Kan ik de cursus ook volgen met een ander (foto)bewerkingsprogramma?
Nee, de cursus is echt specifiek gericht op Photoshop. Alle tutorials zijn dan ook gemaakt in Photoshop, met tools die alleen in Photoshop beschikbaar zijn. Indien je een ander (foto)bewerkingsprogramma gebruikt, kun je de cursus natuurlijk wel volgen om inspiratie op te doen. Ik kan je dan alleen niet garanderen dat je alles wat je leert in de cursus ook daadwerkelijk kunt toepassen.
Kan ik de cursus volgen als ik nog geen Photoshop-ervaring heb?
Ja zeker! In het eerste hoofdstuk krijg je een uitgebreide introductie in Photoshop, welke een belangrijke basis vormt voor de rest van de cursus. Je leert in de introductie hoe je bestanden opent en aanmaakt, hoe je met lagen en toetsencombinaties werkt, hoe je bestanden in verschillende bestandsformaten opslaat – en wanneer je welk bestandsformaat gebruikt. In het eerste hoofdstuk vind je tevens een handig overzicht van de belangrijke toetsencombinaties, die je erbij kunt houden (geprint of digitaal) als je aan de slag gaat met Photoshop.
Is de cursus ook interessant voor mij als ik al wel ervaring heb met Photoshop?
Ja zeker! Deze Photoshop cursus is namelijk specifiek gericht op webshops, deze tutorials ga je nergens anders vinden. Je gaat leren hoe je de content voor jouw webshop en social media kanalen kunt professionaliseren en onderscheidend maakt. Ook als je al Photoshop ervaring hebt, zul je in de cursus nieuwe dingen leren waarmee je jouw webshop content naar een hoger niveau tilt. Hierboven vind je een sneak peek van alle hoofdstukken, zodat je alvast weet wat je kunt verwachten van de cursus.
Wat leer ik precies in de cursus?
In de cursus leer je hoe je mooie en onderscheidende content kunt maken voor jouw webshop en social media, passend bij jouw huisstijl. Je leert alles op het gebied van fotobewerking, zodat jouw productfoto’s er fantastisch verzorgd uitzien en je webshop een professionele uitstraling krijgt. Ook leer je hoe je producten vrijstaand maakt op 5(!) verschillende manieren, hoe je achtergronden van productfoto’s van kleur kunt veranderen, hoe je foto’s helderder maakt en kunt retoucheren. Daarnaast ga je creatief aan de slag met het creëren van content voor je webshop en social media. Je leert onder andere hoe je banners, collages, GIF’s, video’s en mock-ups kunt maken (om (digitale) producten uit te lichten). Ook ga je aan de slag met het tekenen met penselen en het maken van knipmaskers en teksteffecten, waarmee je jouw creaties een unieke en eigen touch geeft. Tot slot leer je hoe je in Photoshop handelingen kunt automatiseren, zodat je efficiënt te werk kunt gaan.
Wat maakt deze cursus anders dan andere Photoshop-cursussen?
De meeste Photoshop cursussen zijn vrij algemeen en alleen gericht op het bewerken van foto’s in Photoshop. Doordat de meeste Photoshop cursussen geschikt zijn voor een brede doelgroep, leer je niet altijd wat je écht nodig hebt voor jouw branche of vakgebied. Als je Photoshop wil inzetten voor je webshop, dan kun je Photoshop namelijk nog voor zoveel meer gebruiken dan alleen fotobewerking. In de cursus ‘Boost je webshop content in Photoshop’ leer je wat je écht moet weten om unieke en professionele content te kunnen creëren voor je webshop, zonder poespas. Ik heb mijn 8 jaar aan Photoshop ervaring, mijn webshop-ervaring en mijn ervaring met het creëren van content gebundeld in deze complete cursus voor webshop eigenaren. Zo hoef jij het wiel niet meer opnieuw uit te vinden; ik maak het werken met Photoshop behapbaar. Je leert precies wat je moet weten over het creëren van unieke en professionele content voor je webshop, zodat je niet onnodig veel tijd kwijt bent aan trucs en tools in Photoshop waar je niks aan hebt. Na 8 jaar ervaring ken ik Photoshop als mijn broekzak en heb ik ook zelf nieuwe trucs ontdekt, die je in geen enkele andere cursus zult vinden.
Hoelang heb ik toegang tot de cursus?
Je hebt levenslang toegang tot de cursus, zodat je bepaalde hoofdstukken altijd opnieuw kunt bekijken. Handig als je je Photoshop-kennis na een tijdje weer wil opfrissen! Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om te blijven oefenen met Photoshop en daarom wil ik dat, wanneer je in deze cursus investeert, je levenslang profijt hebt van de kennis die je opdoet.
Hoelang duurt de cursus?
De cursus bestaat uit 12 hoofdstukken, onderverdeeld in 31 videolessen van 1,5 tot 7 minuten; in totaal zo’n anderhalf uur. Daarnaast vind je bij elk hoofdstuk aanvullend materiaal; variërend van een overzicht van toetsencombinaties tot beeldmateriaal dat ik gebruik in de hoofdstukken, zodat je direct mee kunt doen met de tutorials. Je zou de cursus dus binnen één dag kunnen voltooien, maar ik raad je aan om er wat meer tijd voor uit te trekken. Vooral de eerste drie hoofdstukken, waarin je leert hoe je met lagen en toetsencombinaties werkt, producten vrijstaand maakt en foto’s bewerkt, zijn essentieel om de rest van de cursus te kunnen volgen.

Volg jij mij al via Instagram? ↓

@studioannajirina

Theme by 17th Avenue