Webshop scan

webshop huisstijl

Ontdek wat jij nu meteen kunt verbeteren aan je webshop, zodat je meer klanten aantrekt en die online kassa gaat rinkelen!

Bestel nu een webshop scan voor slechts €74 en ontvang binnen 5 werkdagen een uitgebreid e-book met persoonlijke tips en tricks voor het professionaliseren van jouw webshop in je mailbox, waar je direct mee aan de slag kunt!


Als webshop eigenaresse droom je er natuurlijk van dat de bestellingen binnenstromen. Is dit bij jou niet bepaald het geval, maar heb je geen idee waar het precies misgaat? En zie je bij andere webshops het ene na het andere pakketje de deur uit gaan? Super frustrerend… Daar gaan we nu iets aan doen!

De webshop scan is echt iets voor jou als je wil weten…

Wat jij kunt doen zodat klanten wél op die bestelknop drukken

Hoe je bezoekers langer op je website houdt en voorkomt dat ze afhaken (of in slaap vallen)

Of jouw webshop goed vindbaar is of niet en hoe je er dan voor zorgt dat klanten je wél weten te vinden

Hoe je jouw webshop gebruiksvriendelijker kunt maken, waar bezoekers én Google blij van worden


Dit zeggen anderen over de webshop scan

Ik heb een webshop scan aangevraagd omdat ik wat onzeker was over mijn website en wilde weten of alles wel goed in elkaar zit. Ik volgde Anna al een tijdje via Instagram vanwege haar goede WordPress tips en was benieuwd welke tips ze voor mijn website had. De webshop scan vond ik heel uitgebreid en duidelijk en ik heb zelfs nog meer tips gekregen dan ik had verwacht! Als eerste heb ik de homepagina aangepakt, omdat dit het eerste is wat klanten zien. Daarna de uitstraling van de shop en de volgende stap is het verbeteren van mijn vindbaarheid met de tips uit de scan! – Manoek, Momsandbears.com

De scan is super uitgebreid en Anna brengt het op een positieve manier. De tips zijn heel waardevol en goed uit te voeren! Waar ik als eerste mee aan de slag ga is een duidelijke en pakkende slogan verzinnen voor op de home pagina en mijn ‘over mij’ pagina aanpassen met de tips van Anna. Dit kan inderdaad nog wel iets meer gericht op de klant! Ook heb ik veel tips gekregen om mijn webshop gebruiksvriendelijke kan maken, heel fijn dat er eens iemand met een andere blik naar je website kijkt. Aanrader! – Wrapped up cadeauboxen

Ik ben Anna en ik help webshop eigenaren aan meer klanten met branding en strategie

Ook ik begon ooit bij 0. In 2018 startte ik mijn kleding webshop, waar ik t-shirts en truien verkocht met mijn zelf ontworpen prints. Heel tof, maar net als veel startende webshop eigenaren had ik dit enorm onderschat…

Een webshop starten is één ding, maar verkopen is iets totaal anders. Ik had geen duidelijke missie en doelgroep en had geen flauw idee hoe ik mijn webshop in de markt moest zetten.

Ik investeerde veel tijd en geld in cursussen over branding en sales om erachter de komen waar het misging en wat ik moest doen en delen, zodat klanten wél kopen.

Inmiddels haal ik 80% van mijn klanten uit SEO en help ik jou als webshop eigenaar aan meer klanten, zodat jij niet meer hoeft te zoeken naar het ‘gouden ei’ ;-).

wordpress hacks meer webshop verkopen

Hoe werkt de webshop scan?

In een webshop scan neem ik je gehele webshop onder de loep. Ik kijk niet alleen naar de uitstraling en inhoud van je pagina’s, navigatiemenu, categorieën en producten, maar ook naar de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid van je webshop. Hierna weet jij precies wat jij nog kunt doen om je webshop te verbeteren, zodat je meer klanten krijgt! Na het aanvragen van een webshop scan ontvang je binnen 5 werkdagen een e-book boordevol persoonlijke tips en tricks in je mailbox, waar je direct mee aan de slag kunt!

Niet alleen je webshop, maar ook je strategie verbeteren?

Dan past een webshop strategie sessie beter bij jou. In deze 2 uur durende online sessie duiken we in je webshop én marketingkanalen en gaan we aan de slag met een strategie waarmee je doorlopend nieuwe klanten aantrekt.

Na afloop ontvang je een concreet actieplan met focuspunten waar je zelf mee verder kunt én krijg je 1 maand lang gratis feedback.

De webshop scan t.w.v. €74 is bij de sessie inbegrepen!

bedanktpagina maken webshop

Volg jij mij al via Instagram? ↓

@studioannajirina

Theme by 17th Avenue