webshop seo optimalisatie

Webshop SEO optimalisatie

Trek doorlopend nieuwe klanten aan via Google dankzij het SEO-optimaliseren van je webshop

Ik help je graag met SEO optimalisatie van je complete webshop, zodat potentiële klanten jou moeiteloos weten te vinden via de zoekmachines en je meer verkoopt.

webshop seo optimalisatie

Is dit waar je nu staat?

• Je wil een webshop starten en deze goed vindbaar maken, zodat je gelijk kunt beginnen met verkopen

• Je hebt al een webshop, maar deze is niet SEO geoptimaliseerd, waardoor je klanten misloopt

• Je bent op zoek naar een manier om doorlopend meer klanten naar je webshop te trekken

• Je zet nu alleen in op social media, wat je veel tijd en energie kost. Je vraagt je af of dit niet anders kan?

• Je wil aan de slag met SEO, maar hebt niet de benodigde kennis en tijd

.

meer bezoekers naar je webshop

En wil je hier naartoe?

• Een uitstekend vindbare webshop, zodat potentiële klanten je 24/7 weten te vinden via Google

• Doorlopend nieuwe klanten naar je webshop trekken, ook als je niet aan het werk bent

• Niet langer afhankelijk zijn van social media voor een inkomen uit je webshop

• De nr. 1 keus worden binnen jouw branche, zodat klanten bij jou shoppen i.p.v. een concurrent

Plan een gratis kennismaking

Twijfel je nog of dit voor jou het juiste moment is om te investeren in SEO?
Wil je meer weten over wat SEO optimalisatie van je webshop oplevert?
Ik beantwoord graag al je vragen in een gratis en vrijblijvende kennismaking!

Wat is SEO optimalisatie precies?

SEO optimalisatie, je hebt er vast weleens van gehoord. Maar wat is het nou eigenlijk?
SEO staat voor Search Engine Optimization: zoekmachine optimalisatie in het Nederlands.
Met SEO kun je jouw webshop optimaliseren, zodat jouw pagina’s en producten hoger worden getoond in de zoekresultaten van Google.

Waarom is SEO optimalisatie van je webshop belangrijk?

Webshops die bovenaan in Google staan, krijgen meer kliks en dus ook meer verkopen: Je klant is immers al gericht op zoek naar een bepaald product.
Hoe geweldig zou het zijn als klanten bij jou uitkomen bij het intypen van een bepaalde zoekterm?!

SEO optimalisatie is een heel duurzame en stabiele vorm van marketing, als je dit goed doet kun je er de rest van je leven de vruchten van plukken.
Dankzij SEO weten nieuwe klanten je producten 24/7 te vinden via de zoekmachines, ook als je niet aan het werk bent.
Zo ben je niet afhankelijk van social media (en het steeds veranderende algoritme) voor je inkomsten!

Dit kan ik concreet voor je doen:

home pagina

• SEO optimalisatie van je gehele webshop. Ik zorg ervoor dat alle pagina’s, productcategorieën en producten in je webshop uitstekend vindbaar zijn

• Afbeeldingen op je website optimaliseren voor SEO

• Redirects instellen (oude, niet langer bestaande pagina’s of producten laten doorlinken naar een nieuwe pagina of product)

• Ijzersterke teksten en SEO gaan hand in hand. Daarom help ik je ook graag met het schrijven en/of optimaliseren van productteksten en andere teksten. Zo kun jij je bezighouden met waar jij goed in bent!

• Na afloop van de samenwerking ontvang je (op aanvraag) een handige checklist, zodat je jouw SEO zelf kunt bijhouden in de toekomst

Liever zelf aan de slag met SEO optimalisatie?

Wil jij zelf de touwtjes in handen hebben en precies weten hoe SEO werkt, zodat je ook zelf je SEO kunt bijhouden en de resultaten kunt meten in de toekomst?

In de online cursus Meer webshop klanten met SEO leer je jouw complete webshop, pagina’s, producten en blogs te optimaliseren voor SEO, zodat de bestellingen binnenstromen!

Na het volgen van de cursus ben jij niet langer afhankelijk van social media voor je inkomsten en verkoop je je producten ook als je even offline bent of niet aan het werk bent!

meer webshop klanten met SEO

Vragen? Neem contact op!

Heb je een vraag over SEO optimalisatie, over mijn aanbod of wil je een offerte ontvangen? Vul dan even het contactformulier in, dan ontvang je zo snel mogelijk een reactie!

contact me

Maak van je webshop een klantenmagneet

Mijn ervaring met SEO optimalisatie

Dankzij SEO optimalisatie trek ik dagelijks nieuwe potentiële klanten naar mijn website en aanbod. Sterker nog, mijn Photoshop cursus Illustraties digitaliseren wordt uitsluitend verkocht dankzij SEO optimalisatie, zonder dat ik daar nu nog iets voor hoef te doen.

De verkopen komen voort uit mijn tutorial illustraties digitaliseren die dankzij SEO optimalisatie een nr. 1 positie heeft in Google op het zoekwoord ‘illustraties digitaliseren’. In de blogpost staat een link naar mijn Photoshop cursus en een percentage van de bezoekers koopt deze cursus. Inmiddels heb ik met deze strategie al duizenden euro’s verdiend aan deze cursus, zonder actief te promoten.

Ook voor mijn lifestyleblog Annajirina.nl heb ik alleen maar positieve ervaringen met SEO. Sinds ik dit serieus aanpak, is de domein autoriteit (waarde die Google toekent aan websites) van mijn blog flink gestegen. Dit betekent niet alleen dat mijn blog uitstekend vindbaar is en dat ik zo geld verdien met affiliate marketing, maar ook dat bedrijven graag met mij willen samenwerken. Als ik op mijn website een linkje plaats naar hun website en aanbod, is dat weer gunstig voor hun positie in Google.

De resultaten van SEO optimalisatie liegen er dus niet om: het levert je echt euro’s op. Je webshop optimaliseren voor SEO is het beste wat je kunt doen om doorlopend nieuwe klanten aan te trekken.

Social media is leuk, maar het biedt je geen lange termijn succes. SEO doet dat wel – het is een duurzame vorm van marketing. Als je nu investeert in SEO, pluk je er voor de rest van je leven de vruchten van. Ik vertel je er graag meer over!

webshop seo optimalisatie

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik het beste beginnen met SEO optimalisatie?
Het liefst gisteren nog! 😉 Je kunt op ieder moment beginnen met SEO optimalisatie van je webshop. Het kan wel even duren voordat je echt resultaat ziet, dus het is zeker aan te raden om zo snel mogelijk te investeren in SEO.
Is SEO optimalisatie ook geschikt voor mijn webshop?
Zeker! SEO optimalisatie is ontzettend belangrijk voor ieder type webshop, in welke branche dan ook.
Hoe snel zie ik resultaat van SEO optimalisatie?
SEO optimalisatie is een vorm van duurzame marketing. Dat wil zeggen dat je er nu niet meteen resultaat van ziet, maar dat je er in de toekomst vruchten van plukt. Hoe snel dat precies gebeurt is lastig te voorspellen. Er zijn namelijk nog meer factoren die belangrijk zijn voor de vindbaarheid van je website, zoals de snelheid van je website en hoeveel concurrentie er is binnen jouw branche. Daarom is het ook zo belangrijk om zo snel mogelijk te beginnen met SEO optimalisatie en dit niet uit te blijven stellen. Meestal begin je na zo’n 3-6 maanden resultaat te zien, mits je het goed aanpakt. Binnen deze periode worden de aanpassingen namelijk geïndexeerd door de zoekmachines.
Mijn vraag staat er niet tussen
Neem dan even contact met me op via het contactformulier (onder het kopje contact) of plan een gratis kennismaking in, dan beantwoord ik al je vragen!

Volg mij via Instagram

@studioannajirina

Theme by 17th Avenue