Webshop branding sessie

Je bent met veel passie een webshop gestart en je doet super hard je best om je aanbod te verkopen. Maar door alle gratis online tips, e-books en cursussen zie je door de bomen het bos niet meer. Je bent perfectionistisch en dat is je kracht, maar ook een valkuil. Je wil alles meteen goed doen en dat blokkeert je. Je weet dat je webshop professioneler kan, maar waar begin je? Het runnen van een webshop kost je meer tijd dan je eigenlijk hebt, alles voelt zwaar en soms ben je het plezier even kwijt.

Je vraagt je af wat nou echt gaat werken voor jóu om meer klanten te krijgen

Hier gaan we mee aan de slag in een webshop branding sessie!

Is dit herkenbaar voor je?

• Je wil jouw branding professionaliseren zodat je meer klanten aantrekt, maar hebt geen idee waar je moet beginnen

• Je twijfelt of jouw branding wel onderscheidend genoeg is en aansluit op waar jij voor staat

• Je vindt het lastig om je boodschap kort en bondig te verpakken en visueel te maken

• Je vindt het lastig om je te focussen op een (specifieke) doelgroep of durft niet te kiezen

• Het lukt je niet om echt een totaalplaatje te maken van je webshop en social media kanalen, waardoor je niet herkenbaar bent en niet opvalt

• Je vindt het lastig om content te maken die jouw doelgroep aanspreekt (zowel inhoudelijk als visueel), waardoor je content geen verkopen oplevert

Kortom: Ben je zo overwhelmed geraakt door alles wat er bij het runnen van een webshop en het krijgen van meer klanten komt kijken,
dat je niet meer ziet waar bij jou de knelpunten zitten?

Dan is het hoog tijd voor een emergency call a.k.a. een webshop branding sessie, waarin we
1,5 uur lang in jouw webshop duiken en jouw vragen en onzekerheden uitgebreid behandelen.
Na de sessie ontvang je van mij een concreet actieplan waar je zelfstandig mee verder kan.


Na deze 1,5 uur…

• Weet jij precies wat de sterke punten in jouw branding zijn, waar je nog meer de focus op mag leggen

• Maar ook wat de verbeterpunten zijn, waar je direct mee aan de slag kunt. Het is jouw keuze of je dit zelf gaat doen of uitbesteedt (bijv. aan mij of aan een andere expert)

• Wordt het runnen van een webshop weer leuk, omdat je nu precies weet wat je moet doen om meer klanten aan te trekken

• Ben je niet meer overwhelmed omdat je van alles probeert om meer te verkopen, maar heb je meer rust omdat je weet wat de focuspunten zijn voor jóu


Dit zeggen anderen ↓

inspiratieplatform

Hi! Ik ben Anna, webshop branding en Photoshop expert

Ik help je opvallen met je webshop d.m.v. een professionele look, waarmee je meer klanten trekt. Toen ik vier jaar geleden mijn webshop startte met kleding met mijn zelf ontworpen prints, ontdekte ik al snel het belang van een onderscheidende branding.

Een unieke branding zorgt er namelijk voor dat jij je onderscheidt van concurrenten en dat je herkenbaar bent voor potentiële klanten. Jij wil natuurlijk de #1 keus worden.

Maar branding omvat nog zoveel meer dan alleen het visuele gedeelte. Een onderscheidende branding begint namelijk bij een krachtige boodschap. Het gevoel dat jij wil overbrengen op je klant moet zichtbaar zijn op je webshop en alle (social media) kanalen waarop je actief bent.

Dit totaalplaatje is nodig om jouw webshop te positioneren als merk. Juist dít is wat bij veel webshop eigenaren ontbreekt, waardoor de verkopen uitblijven. En daar kom ik om de hoek kijken! 

Laten we samen aan de slag te gaan met het versterken van jouw branding


Wat zijn de kosten van een branding sessie?
De kosten voor een Branding Sessie van 1,5 uur zijn €244 excl. BTW. Dit bedrag is inclusief het e-book met actiepunten die je na de sessie ontvangt, zodat je alles wat we besproken hebben en de verbeterpunten nog eens rustig door kunt lezen. Dit kan bijvoorbeeld zijn het aanpassen van je home pagina, over ons pagina, Instagram bio, productfoto’s of content waar je nog meer de focus op mag leggen om jouw doelgroep aan te spreken.
Hoe kan ik deelnemen aan een branding sessie?
De branding sessie vindt online plaats via Zoom of Google Meet (afhankelijk van jouw voorkeur). Nadat je jouw sessie geboekt hebt ontvang je van mij een link voor onze online meeting. Woon je in Groningen, dan kunnen we ook een fysieke sessie inplannen!
Kan ik nog wat voorbereiden voor de sessie?
Als je een sessie geboekt hebt krijg je een aantal vragen die je kunt invullen. Zo kan ik me goed voorbereiden op het gesprek en kunnen we direct met jouw vraagstukken aan de slag. Verder hoef je niks voor te bereiden!
Hoe weet ik of je me kan helpen?
Staat jouw vraagstuk er niet tussen en twijfel je daarom of ik jou gericht kan helpen? Je mag altijd even een mailtje sturen naar info@studioannajirina.nl of een DM via Instagram @studioannajirina met je vragen en onzekerheden. Dan vertel ik je of ik je kan helpen of stuur ik je door naar iemand anders.

Waar is de branding sessie niet voor? Heb je technische problemen met je webshop of heb je vragen over SEO-gerelateerde onderwerpen, dan kun je het beste een expert in dit vakgebied inschakelen. Hoewel ik dankzij het opzetten van mijn eigen webshop en het werken in loondienst voor een webshop veel ervaring heb met de verschillende systemen en software, is dit niet mijn expertise. Wel kijk ik tijdens de sessie ook zeker naar de gebruiksvriendelijkheid van je website als je hierover twijfelt of als ik zie dat hier nog verbeterpunten zitten, aangezien dit er ook voor kan zorgen dat klanten afhaken.

Theme by 17th Avenue